Tefal Minute Grill

Minute Grill Jednostavna priprema raznovrsne hrane
  • 2 položaja kuvanja za kompletno iskustvo grilovanja i savršene rezultate.

Minute Grill, uživajte u grilovanju  tokom cele godine!

Minute Grill čini grilovanje jednostavnim! Njegova 2 položaja kuvanja (gril i roštilj) omogućavaju vam da pripremate raznovrsnu hranu i svako jelo učinite nezaboravnim! Takođe je i zdrav, zahvaljujući demontažnoj posudi za sokove. Nelepljive ploče od livenog aluminujuma ne zahtevaju ulje ili druge masnoće tokom pripreme hrane.

Pripremite bilo koju hranu, ne postoji ništa što ne možete da uradite!

  • Jednostavno korišćenje: indikator lampica vam pokazuje kada treba da započnete pripremu hrane. Podesite temperaturu pomoću termostata.
  • Jednostavno odlaganje: može da se odloži u vertikalnom položaju. Uklapa se u svaku kuhinju!
  • Jednostavno čišćenje: demontažne ploče sa nelepljivom oblogom i posuda za sokove mogu da se peru u mašini za pranje sudova.
  • 1600 W, brzo pripremite vrhunski obrok.
Osnovno
  • Demontažne ploče koje se menjaju

  • Ploče se mogu prati u mašini za pranje sudova

  • Uspravno odlaganje

  • Podesivi termostat

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Pre čišćenja roštilja sačekajte oko 45 minuta da se uređaj ohladi. Da biste uklonili krupnije ostatke hrane sa ploča ili sa bočnih delova, preporučujemo da upotrebite drvenu ili plastičnu lopaticu. Da biste očistili gril i komponente grila, koristite krpu nakvašenu toplom vodom. Nemojte potapati gril u vodu. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje ili sredstva koja sadrže alkohol ili benzin jer mogu da oštete uređaj.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.