Svinjski medaljoni sa senfom i trakama od povrća

Svinjski medaljoni sa senfom i trakama od povrća

Glavno jelo

  • 4

    Broj osoba

  • Pristupačno

    Cena

  • Jednostavno

    Težina pripreme

  • Vreme pripreme

  • Vreme pripreme

  • yes

    Nutritious & Delicious

Nutritious & Delicious
Nutritivne vrednosti384.0 Kcal
Proteini 29,9 g
Ugljeni hidrati 26,8 g
Masti 18,1 g
Natrijum 0,4 g

Treba da bude zdravo, ukusno I praktično: u kuhinji, želite sve! Konačno je uz Nutritious & Delicious recepte postalo moguće da jednostavno napravite spoj gastronomskog užitka I zdravih, izbalansiranih obroka.Tefal predstavlja inovativne aparate za kuvanje I jedinstvene recepte koji zadržavaju hranljive vrednosti namirnica.

Sastojci

  • 16 medaljona od svinjskog karea, 120 g po osobi
  • 2 kašičice orahovog ulja
  • 1 kašika senfa
  • 200 ml pavlake
  • 2 šargarepe isečene u trake u obliku taljatela
  • 1 glavica celera isečena u trake u obliku taljatela
  • 2 tikvice, čije je zeleno jezgro isečeno u trake u obliku taljatela
  • So i biber

Priprema

Zagrejte ulje u tiganju i pržite svinjske medaljone sa obe strane dok ne potamne. Premažite ih senfom i stavite u porcelansku, keramičku ili plastičnu činiju otpornu na toplotu. Dodajte pavlaku. Okružite trakama povrća i postavite činiju u korpu za kuvanje na pari.

Kuvajte na pari 15 minuta sa predjelom i dezertom.

Trake povrća rasporedite u sredinu svakog tanjira i prekrijte ih svinjskim medaljonima. Duž ivice tanjira sipajte sos.