PREDSTAVLJA SERIJU

 

Inspirisan idejom da zdravlje i ishrana mogu biti pravo zadovoljstvo ukusa, Tefal je lansirao liniju proizvoda Nutritious & Delicious“. To su:  VitaCuisine Compact, aparat za kuvanje na pari i ActiFry – friteza koja koristi samo 1,4 cl ulja, čime se kombinuje dobro balansirana dijeta sa kulinarskim zadovoljstvom. U isto vreme, očuvani su prirodni ukusi, kao i svi vitamini i oligoelementi.

 

ActiFry

VitaCuisine

 

Ljudi vole pomfrit, a sada je novost što mogu da ga pripreme na zdrav način sa izuzetno malom količinom masti. Prvi kuhinjski aparat koji priprema 1.2 kg pomfrita sa samo jednom kašikom ulja (1,4cl).

                                                                

 Tako možete imati svoj omiljeni pomfrit sa izuzetno malim sadržajem masnoća (samo 3%).Sa ActiFry fritezom imate šansu da ponovo otkrijete pravi ukus pomfrita – hrskav spolja, mekan unutra, nežno se topi u ustima. Dok tradicionalne friteze zahtevaju Vašu potpunu pažnju i nadzor, ActiFry radi sve sama tokom celog procesa i ne morate da je nadgledate.

   

Zahvaljujući konstatnoj rotaciji lopatice i jedinstvenom sistemu sa toplim vazduhom, jelo neće zagoreti i ulje će se ravnomerno rasporediti. ActiFry nije namenjena samo pripremi pomfrita, možete praviti razna ukusna jela. Pronađite  50 fantastičnih recepata za povrće, meso, ribu i deserte u knjižici koju ćete dobiti uz svaku ActiFry fitezu. Uživajte u zdravom ukusu.

                                                                           

VitaCuisine Compact – nov, revolucionaran aparat za kuvanje na pari koji Vam omogućava brzu pripremu raznih jela. Zahvaljujući funkciji Vitamin + temperatura veoma brzo raste unutar posude, čime se čuva 30% više vitamina u odnosu na druge aparate za kuvanje na pari.

                                  

VitaCuisine Compact je prvi aparat za kuvanje na pari u kome možete pripremati jela istovremeno, a da se ukusi ne pomešaju. To je moguće zahvaljujući tome što ima tri odvojene posude, dve korpe od nerđajućeg čelika kapaciteta 2,5l, dvostranu ploču za kuvanje i posudu maksimalnog kapaciteta.

                                       

Dvostranu ploču za kuvanje možete koristiti sa jedne strane za meso i ribu sa bilo kakvim sosom ili prelivom, a sa druge strane za uobičajeno kuvanje na pari. VitaCuisine Compact knjiga recepata biće Vam pomoć da počnete ukusno kuvanje na pari.Takođe, postoji funkcija „Keep warm“ koja se automatski aktivira na kraju procesa kuvanja da bi održala hranu toplom jedan sat. Svi delovi VitaCuisine Compact jednostavni su za čišćenje posle upotrebe, čime je kuvanje zaista zadovoljstvo. Sa linijom proizvoda „Nutritious & Delicious“ zdravlje ide ruku pod ruku sa ukusom i to više nije nedostižni cilj.